Våre hunder


 

Kalaallit`s Surprise Akka , også kalt "Dubi" våres Alfa tispe som er trekkvillig, fungerer godt i front. eller kan settes inn hvor som helst i spannet hun er en utmerket kløvhund, elsker snørekjøring og trivest best når temp kryper under -10 SV-06 HD-fri: A - Cert/Cacib i fra utstilling. Dubi er en kjekk og oppvakt glad jente som er utrolig glad i barn. Bildet er tatt i sommer 09.

Kalaallit's Surprise Akka

Balder er familiens allrounder god til å finne rype, elsker snørekjøring, kløving, trekking andre hunder og mennesker. Fungerer veldig godt i front men kan settes inn hvor som helst i spannet.

Kamvatnet's Balder

Miki Ulu Ahka også kalt Ahka elsker barn og er generelt en glad jente liker seg best i skog og mark, trekkvillig som få, Går bakerst i spannet og er den som motiverer de andre.

Miki Ulu Ahka

Nivi Sekineq Qita også kalt Qita elsker barn dravillig og gode lederegenskaper, Går i front og fungerer kjempe bra!

Nivi Sekineq Qita

Angisooq Qernertoq Sarek også kalt Sarek elsker barn og er familiens gladgutt, dravillig som få, går bakerst. og er en u unnværlig anker hund.

Angisooq Qernertoq Sarek

Saamasoq Inequ Nanook også kalt Nanook dravillig og familiens kosebamse. Fungerer godt i front, men kan settes inn hvor som helst i spannet.

Saamasoq Inequ Nanook

Zoqi. Mor: NUCH Suna Saniks Milalik .Reg nr 20413/04 Eier Mette Ånes Far: Nerriviks Bertil Eier Rita Lysholm og Wiktor Hagan. Fungerer godt i front men kan settes inn hvor som helst i spannet.

Suna-Sanik's Twiligth Kajortoq Zoqi

Suna-Sanik's Racing Buck. Mor: Suna-sanik’s Hunting Cross. Far: Baktus Av Vargen. Går som leder.

Suna-Sanik's Racing Buck

Dancing Wolf Bamse er av rasen Saarloos Wolfhond født den 9.03.2010 Far: Java En Janvier De Louba-Tar Mor: Wolfsirius Susi. Bamse har fått konstatert diagnosen Dvergvekst og vil derfor ikke bli noe særlig større, han blir derfor familiens lille kose "Bamse"

Dancing Wolf Bamse

Qimuttoq Tamareq også kalt Tamareq er en snill og rolig hund som elsker kos. Elsker barn. Flink trekkhund som fungerer bra i spannet.

Qimuttoq Tamareq

Suna-Sanik's X-Tream Imca Far: Amkida's Ajugakangitok Amarok Mor: Suna-Sanik's Overdrive Hot Chilli Imca er en lovende trekkhund som er snill og elsker barn. Er en leken og glad tispe

Suna-Sanik's X-Tream Imca

Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE